Kärsämäen rauhanyhdistys ry

..Helmikuu 2017..
Viikko Maantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai
5.     1 2 3 4   5
Seuraisäntä     Jari E.             Seurat ry:llä klo 13                Tapani K.
Siivous 19. Hanna,Maija,Raija             Säestäjä M-L P.                                                     Keittiö 16. Kassa Jari T.
6. 6 7 8 9 10 11   12
Seuraisäntä     Jari E. Päiväkerho 17.30-19       Raamattuluokka ja iltakylä Mannisella klo 19   Seurat ry:llä
klo 18.30                  Esko R.
Siivous 20. Veijo,Heikki,Pasi              Säestäjä Teija S.                                                     Keittiö 17. Kassa Juha K.
7. 13 14 15 16 17 18   19
Seuraisäntä Perttu Y. Päiväkerho 17.30-19 Ystävänpäivä Sisarpiiri ry:llä klo 18   Alustus ja keskusteluilta ry:llä klo 18.30             "Vapaa-aika" Antti T.   Seurat Koivupuistossa
klo 15   Vesa P.
Vuosikokous ja seurat ry:llä klo 16
        Erkki P.
Siivous 21. Eeva,Venla,Terhi         Säestäjä Mari K.                                        Keittiö 1. Kassa Jukka H.   Säestäjä Timo L.                                            Keittiö 2. Kassa Jouni R.
8. 20 21 22 23 24 25   26
Seuraisäntä Perttu Y. Päiväkerho 17.30-19         Nuorten järjestämät myyjäiset ry:llä klo 18 Tuomas O. Seurat kirkossa
klo 18.30
Tapani K.
Siivous 22. Kari,Jacub,Jouko           Säestäjä Venla Y. Säestäjä Leena Y.
9. 27 28
Seuraisäntä Antti T. Päiväkerho 17.30-19
Siivous 23. Riitta,Sirkku,Tanja

Seuraohjelma

www.karsamaenrauhanyhdistys.com

SRK:n leirikeskusten leirit

SRK:n leirikeskuksista lähin sijaitsee Haapajärven puolella (Kallion leirikeskus).

SRK:n leirikeskusten lähiajan leirejä voit katsella alla olevasta linkistä josta voit tehdä myös ilmoittautumisen kätevästi haluamallesi leirille.

Mikäli ilmoittautumisaika on umpeutunut tai leiri on täynnä mahdollisesti peruuntumisen vuoksi vapautuneita paikkoja voit tiedustella leiri-isänniltä.

Vapaita leiripaikkoja pääset selaamaan alla olevasta linkistä

Leirille ilmoittautuminen (Klikkaa tästä)

Seuroihin ja muihin Rauhanyhdistyksen tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita!

Takaisin sivun yläosaan