Kärsämäen rauhanyhdistys ry

Kuvia

Toimintaa

Seurat

Omalla toimitalolla, lauantaisin ja sunnuntaisin. Ohjelma koostuu saarnoista sekä virsistä ja Siionin lauluista. Seurat ovat kaikille avoimet.
Seuroja pidetään myös kirkossa, vanhusten palvelutalolla ja kodeissa.
SRK järjestää lähetysseuroja myös Kärsämäen alueella.

Päiväkerhot

4-6 vuotiaille keskiviikkoisin rauhanyhdistyksellä päiväkerhoissa pidetään uskontotuokio. Lisäksi askarrellaan, lauletaan ja leikitään sekä luetaan satuja.

Pyhäkoulut

Uskontotuokio lapsille sunnuntaisin ry:llä tai kodeissa

Raamattuluokka

Suunnattu 11-15 vuotiaille. Tutustutaan Raamatun kertomuksiin sekä keskustellaan uskon ja elämän kysymyksistä.

Sisarpiiri

Erilaista toimintaa. Esimerkiksi diakonia ja virkistysiltoja.

Keskustelutilaisuudet

Keskusteluiltoja kohderyhmittäin sekä seurakuntapäiviä ajankohtaisista aiheista sisältäen alustuksen sekä ajatustenvaihtoa.

Varttuneen väen kerho

Virkistyskerho,jossa pidetään seuroja keskustellaan ja järjestetään retkiä

Leiritoiminta

SRK:lla on leirikeskuksia eripuolilla Suomea joista lähin on Haapajärven puolella Kallion leirikeskus. Rippileirien lisäksi leirikeskuksissa järjestetään hiihto-,nuoriso-,aviopuoliso- ja vaikkapa englannin kielileirejä. Leirien esittelyyn ja ilmoittautumiseen pääset klikkamalla alla olevaa "Leirille ilmoittautuminen" linkkiä.

Leirille ilmoittautuminen

Seuroihin ja muihin Rauhanyhdistyksen tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita!

Takaisin sivun yläosaan